Pikavippi 50 euroa

50 euron pikavippi on hyvä summa rahaa ottaa mukaan lähtiessä juhlimaan tai viettämään vapaa-aikaa. Jos summaa ei löydy omasta lompakosta voi sen aina lainata Viestilainalta. 50 euron vippi on Viestilainan lainatuotteista pienin ja se myönnetään kaikille täysi-ikäisille raha-asiansa moitteettomasti hoitaneille suomen henkilötunnuksen omaaville henkilöille. Pikavippi 50 euron suuruisena sopii varsinkin nuorille lainaajille, sillä se on mahdollista maksaa takaisin vaikka opintolainasta tai pienemmistä osa-aikaistyön tuloista.

Vapaa-ajalla rahaa kuluu helposti enemmänkin kuin 50 euroa, mutta silläkin summalla pärjää. 50 euron pikavipin riittävyys on kiinni siitäkin miten vapaa-aikaansa viettää. Jos vapaa-ajallaan viettää aikaansa paikoissa joihin on sisäänpääsymaksu täytyy siihen varata rahaa. Esimerkiksi moniin ravintoloihin maksaa sisälle ja toisiin taas ei. Rahaa voi säästää käymällä ravintoloissa, joihin pääsee ilmaiseksi sisälle.

Jos taas pitää elokuvissa käymisestä on 50 euron laina mitä paras lainasumma. Sillä saa helposti ostettua lipun leffaan itselle sekä kaverille ja popcorneihinkin tai muuhun naposteltavaan jää vielä hyvin varaa.

Myös moniin urheilupaikkoihin, kuten uimahalliin, keilahalliin tai vaikka sulkapallokentällekin on usein pääsymaksu. 50 euron lainalla pääsee kuntoilemaan mainiosti, silloin kuin omat säästöt eivät riitä tai ovat päässeet hupenemaan hetkellisesti.

Myös monet kurssit, messut ja muut tapahtumat maksavat jonkin verran. 50 euron laina riittää moniin varsinkin kuntien tai kaupunkien järjestämiin tapahtumien pääsymaksuihin tai kurssimaksuihin. Joskus on kiva saada arkeen vaihtelua ja käydä näyttelyssä tai messuilla viihtymässä itseä kiinnostavan aiheen parissa. 50 euron laina riittää kattamaan useamman tämänkaltaisen tapahtuman kustannukset. Isompien ulkomaalaisten artistien keikalle 50 euroa taas harvoin riittää. Silloin tarvitaan avuksi suurempia lainasummia kuten 100 tai 200 euroa.

Ilmaista lainaa ei 50 euroa lainsumman pienuudesta huolimatta ole. Tämä on hyvä muistaa ja kannattaa harkita onko baari-ilta todella lainaamisen arvoinen elämys, jota ei voi ohittaa tai jättää taloudellisesti parempiin aikoihin. Viestilainan 50 euron vippi maksaa ottajalleen 8 euroa jos lainan ottaa 15 päiväksi. Jos laina-aikaa haluaa 30 päivää on kulu 50 euron lainalle 15 euroa.