Pikavippi 400 euroa

400 euron pikavipillä voi rahoittaa arjen menoja tai ainutkertaisia hankintoja. 400 euron pikavippi saattaa riittää esimerkiksi vuokraan varsinkin pääkaupunkiseudun ulkopuolella, jossa asuminen on edullisempaa kuin Helsingissä. Jonain kuukautena voi siis vuokrankin maksaa lainalla jos rahatilanne syystä tai toisesta on huono. 400 euron pikavipillä voi myös maksaa osan vuokrasta, jos omat rahat eivät riitä koko vuokran maksuun. Monet asiakkaamme maksavat myös takuuvuokran Viestilainan pikavipillä, silloin kun hankkivat uutta vuokra-asuntoa ja vuokran antaja pyytää vuokravakuutta. Näin takuuvuokran maksuun saa lisää aikaa kun lainaamalla rahaa Viestilainalta maksuaikaa voi pidentää.

Asumisen muihinkin kuluihin saattaa mennä joskus yllättäviä summia rahaa tai sitten asumisesta johtuvat kulut eivät ole yllättäviä, vaan rahatilanne on jostakin muusta syystä jo valmiiksi heikko. 400 euron pikavipillä voi esimerkiksi remontoida asunnon pienempiä puutteita kuntoon. 400 eurolla rahaa tekee pienehköön asuntoon jo ihan hyvän pintaremontin. 400 eurolla voi myös ostaa lisää öljyä omakotitaloon talvipakkasten yllättäessä. Yhtä lailla 400 pikavipillä maksaa yhtiövastikkeen ja rahaa jää vielä muihinkin tarpeisiin.

Pikavippi 400 euron pääomalla on haettavissa Viestilainalta mihin tarkoitukseen asiakkaamme sitä ikinä tarvitseekaan. 400 euron pikalainan voi hakea 30 päivän laina-ajalla tai 60 päivän laina-ajalla. Pidemmässä laina-ajassa kulut ovat suuremmat 119 euroa kun taas lyhyemmässä laina-ajassa kulut ovat 79 euroa. Ennen lainan ottamista kannattaa harkita tarkasti pystyykö 400 pikavipin maksamaan takaisin kuukaudessa vai kannattaako raha lainata vähän pidemmäksi aikaa 2 kuukaudeksi, jolloin aikaa takaisin maksuun jää enemmän.