Pikavippi 300 euroa

Viestilainalla pikavippi 300 euron pääomalla maksaa 65 euroa. Takaisin Viestilainalle laina-ajan päätyttyä on maksettava yhteensä 365 euroa. 300 euron pikavipin saa lainaan 30 päiväksi.

Joskus on kiva vaihtaa rikkinäinen tai muuten vain auttamattomasti vanhentunut kännykkä uudempaan malliin. 300 euron pikavipillä saa ostettua jo hienon puhelimen, esimerkiksi suositun Applen iPhonen. Tärkeää tapahtumaa tai matkaa varten on kiva olla kamera, jolla hetket saa ikuistettua valokuviksi. 300 euron pikavippi riittää erinomaisesti jo laadukkaankin digikameran hankintaan.

Usein vippaajia kiinnostavat myös pelit muun muassa Playstationiin tai tietokoneisiin. 300 euron pikavipillä voi ostaa uusimmat ja kiinnostavimmat tietokonepelit, silloin kun omat säästöt eivät riitä. Yksi peli maksaa noin 50 euroa, joten 300 eurolla pelejä saa useampia. Muutakin elektroniikkaa saa hankittua helposti 300 euron pikavipillä. Esimerkiksi tarvetta saattaa olla uudelle tietokoneen prosessorille tai kovalevylle, jotka pystyy myös rahoittamaan 300 euron pikavipillä.

300 euron pikavippi on 200 euron pikavipin ohella Viestilainan suosituimpia lainasummia. Tämä kertoo siitä, että monella suomalaisella saattaa olla silloin tällöin ylimääräisen 300 euron mentävä rahareikä budjetissaan. 300 euroa lainaa voidaan hakea vaikka uuden polkupyörän hankintaan. 300 eurolla saa jo hyvän polkupyörän varsinkin, kun netistä voi löytää edullisia pyöriä vähän käytettyinä. Alle 300 eurollakin saattaa saada hyvän ja laadukkaan pyörän käytettynä.

300 euron pikavipillä voi siis tehdä ja hankkia monenlaista mukavaa. Kannattaa aina harkita ennen lainaamista, onko hankinta niin tärkeä, että sitä varten tarvitaan lainaa. Tarvitseeko rahaa juuri nyt, vai onko mahdollista siirtää tarvetta myöhemmäksi, jolloin taloudellinen tilanne mahdollisesti on parempi? Lainaaja on vastuussa ja päättää itse lainansa takaisin maksusta ja milloin on hyvä hetki ottaa pikavippiä.