Pikavippi 200 euroa

Pikavippi 200 euron pääomalla on Viestilainan suosituin lainasumma. Kahden sadan euron pikavipillä saa jo paljon. Jos palkka ei tulekaan palkkapäivänä tai muuten vain on taloudellisesti tiukempaa saattaa rahaa tarvita perusasioihin kuten ruokaan, lastenhoitoon ja muihin kodinhoidon kuluihin. Kahden sadan euron vipillä saa tehtyä jo hyvät ruokaostokset usealle päivälle tai vaikka korjata rikkinäisen pesukoneen tai ostaa lapsille uudet harrastusvälineet.

Usein mediassa kirjoitellaan miten lainaa otetaan alkoholiin tai muihin päihteisiin tai vaikka pelaamiseen. Tosi asiassa suomalaiset ottavat kuitenkin lainaa arjen perusmenoihin. Näihin menoihin 200 euron pikavippi on juuri sopiva summa. Se on vielä helppo maksaa takaisin palkkapäivän koitettua, mutta se myös auttaa tuntuvasti selviämistä taloudellisesti tiukan kuun menoista. Kukapa ei joskus haluaisi viedä perhettä ulos syömään tai ostaa lapsille jotain mitä heidän kavereillaankin on mutta heiltä puuttuu. 200 eurolla lainaa voi tällaisia arjen menoja jakaa, niin ettei kaikki menot osu samalle kuukaudelle.

Me Viestilainalla emme tarvitse tietoa mihin rahasi käytät, tärkeintä on että sinä tiedät.

Viestilainalla 200 euroa on mahdollista saada lainaan 15 päiväksi tai 30 päiväksi. Kuluja 200 euron pikavipistä tulee 15 päivän laina-ajalla 38 euroa eli yhteensä maksettavaa kertyy 238 euroa. Jos taas valitsee laina-ajaksi 30 päivää, kertyy kulua hieman enemmän, 55 euroa. 30 päivän laina-ajalla maksettavaa 200 euron lainasta on eräpäivänä yhteensä 255 euroa.