Vertaa vippihintoja ja valitse Viestilaina

Katsoipa asiaa miltä suunnalta hyvänsä, Viestilainan pikavippi on edullinen valinta kun tarvitset nopeasti lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Vertasimme hintojamme muihin alan tunnettujen yritysten hintoihin. Alla olevasta vippivertailusta näet, että vippihintamme ovat kilpailukykyiset ja edulliset useaan muuhun alan yritykseen nähden.

Vippihintoja vertaillessa on syytä kiinnittää huomiota siihen, kuinka monieräisestä lainasta on kyse ja mille laina-ajalle lainan hinta on laskettu. Vain saman laina-ajan omaavia ja samaneräisten lainojen hintoja voi verrata toisiinsa.


Lainasumma Laina-aika Viestilaina Risicum PikaVippi.fi Vippi.fi
50 € 14 tai 15 pv 8 € 10 € 10 € 12 €
100 € 14 tai 15 pv 19 € 19 € 20 € 20 €
200 € 14 tai 15 pv 38 € 38 € 40 € 40 €
300 € 30 pv 65 € 69 € 60 € 75 €
400 € 30 pv 79 € 85 € 91 € 100 €

Viestilaina on yksi kuluttajaluottoalan vanhimmista ja kokeneimmista yrityksistä. Yrityksemme on myöntänyt kuluttajaluottoja suomalaisille jo vuodesta 2005. Tämä tarkoittaa, että olemme luotettava, vakavarainen ja kotimainen toimija, joka noudattaa Suomen lakia ja hyvää luotonantotapaa.

Edullisten ja kilpailukykyisten vippihintojen lisäksi Viestilaina tarjoaa asiakkailleen myös muita etuja. Näihin lukeutuvat muun muassa maksuohjelman muutos, jonka avulla voit tarvittaessa siirtää laskun eräpäivää. Myös Oma Viestilaina, Viestilainan asiakkaiden oma intranet, antaa asiakkaalle etuisuuksia ja lisäpalveluja. Oma Viestilainassa voit maksaa laskun helposti nappia painamalla, jolloin maksu kirjautuu välittömästi järjestelmäämme. Oma Viestilainassa voit myös muuttaa henkilökohtaisia tietojasi ja tilata vaikkapa seuraavan laskun muuhun kuin väestörekisteristä löytyvään osoitteeseen.

Toimimme yhteistyössä Suomen suurimpien pankkien kanssa, joka takaa lainojen nopean siirtymisen tilillesi. Asiantunteva asiakaspalvelumme suorittaa rahasiirtoja ja on valmiina vastaamaan mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin viikon jokaisena päivänä. Toivotamme sinut tervetulleeksi Suomen osaavimpaan vippipalveluun!

Vippivertailu perustuu mainittujen yritysten kotisivuilta 29.7.2011 tarkistettuihin hintoihin